Politica de Confidentialitate

In rândurile de mai jos vei găsi tot ce ai nevoie să știi despre prelucrarea datelor tale personale ca și utilizator al site-ului rivamamaia.ro – ce date colectăm, ce facem cu ele, drepturile tale și cum ne poți contacta cu orice întrebare legata de GDPR și protectia datelor tale. Acest document include politica de prelucrare a datelor cu caracter personal.

 

Conținutul informării:

  • Cine suntem noi?
  • Ce sunt datele cu caracter personal?
  • Ce date personale colectam?
  • Date furnizate de tine, in mod direct
  • Drepturile tale in privinta protectiei datelor personale si noul Regulament GDPR.
  • Ce facem cu datele tale, cine are acces la ele, care sunt companiile terte cu care lucram si care au acces la datele tale (scopul pentru care ajung aceste informatii la terti, restrictii) si transferul datelor peste teritoriile Uniunii Europene.
  • Cum ne protejam si ce masuri de securitate am implementat pentru a iti apara datele personale.
  • Cum ne poti contacta.

Cine suntem noi?

Sc Plaza Events, cu sediul social în CONSTANTA, STR. PESCARILOR, NR.26, LOT 1, CAMERA 2, BL. MZ11, ET. P

 

Ce sunt datele cu caracter personal?

Așa cum sunt explicate in Regulamentul GDPR „date cu caracter personal” înseamnă orice informații privind o persoană fizică identificată sau identificabilă („persoană vizată”). O persoană fizică identificabilă este o persoană care poate fi identificată, direct sau indirect, în special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identitătii sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale.

Nu există o listă a datelor cu caracter personal, iar GDPR nu impune statelor să realizeze o astfel de listă, pentru simplul motiv că o dată poate deveni într-un anumit context dată cu caracter personal, iar în alt context să fie pur si simplu o informație fără valoare de dată cu caracter personal.

Iată cateva exemple de date cu caracter personal: numele, adresa, emailul (inclusiv adresele de tipul [email protected]), datele actelor de identitate, locația, IP-ul, un cookie, ID-ul, imaginea (poza sau filmarea cctv a unei persoane sau grup de persoane).

 

Ce date personale colectam?

In cadrul site-ului rivamamaia.ro colectăm:

  • Date anonime de trafic si audiență;
  • Interacțiunea cu mesajele primite de tine în căsuța de email (vizualizarea, click-ul în cadrul newsletterelor);
  • Interacțiunea cu diversele linkuri, imagini, bannere, căsuțe, videoclipuri de pe site-ul nostru;
  • Informațiile furnizate de tine, direct, în cazul abonărilor, în cazul înscrierilor pentru evenimente, cumpărarea unui anumit serviciu oferit de noi, oferirea voluntară a datelor în cazul concursurilor.
  • Rivamamaia.ro colectează informații de la tine în trei modalități – direct, din rapoartele traficului înregistrat de serverele care găzduiesc site-ul rivamamaia.ro și prin intermediul cookieurilor.

Date furnizate de tine, în mod direct

Tu, în calitate de utilizator, ne poți furniza direct date prin formularele de înscriere din site-ul nostru – pentru abonare, pentru participarea la un eveniment, pentru achiziționarea unui serviciu.

Formularele includ următoarele câmpuri – nume, prenume, adresa de email, parola (se criptează și noi nu avem acces la parola/parolele tale). Telefonul îți poate fi solicitat pentru evenimente sau pentru diverse servicii care necesită contactul direct rapid cu tine.  Adresa îți poate fi solicitată dacă achiziționezi un serviciu și constituie câmp obligatoriu pe facturile fiscale emise (prelucrarea adresei se face în scop legal, în temei contabil pentru depunerea declarațiilor fiscale solicitate de autoritățile de pe teritoriul României).

Folosim aceste date pentru a îți putea permite accesul în contul tău de pe site-ul sau site-urile noastre sau la serviciile noastre. Temeiul legal îl constituie contractul în care tu ești parte alături de noi de fiecare dată când accesezi vreunul dintre site-urile noastre prin acceptarea Termenilor și Condițiilor de furnizare a acestor servicii.

 

Drepturile tale în privința protecției datelor personale și noul Regulament GDPR.

Dreptul la informare – art. 13 si 14 GDPR. Acesta le permite persoanelor vizate să știe, chiar de la momentul la care se face colectarea modul în care se vor utiliza acele date, către cine vor fi ele dezvăluite ori transferate, ce drepturi au persoanele în cauză cu privire la datele prelucrate etc.

Dreptul de acces la date – art. 15 GDPR. Îți permite să obții, din partea noastră, o confirmare că se prelucrează sau nu date cu caracter personal care te privesc și, în caz afirmativ, acces la datele respective și la alte informații utile.

Dreptul la ștergerea datelor – art. 17 GDPR. Îți permite să obții din partea noastră ștergerea datelor cu caracter personal care te privesc. Există, totuși, și excepții de la această regulă, cum ar fi ideea că unele date sunt prelucrate pentru a oferi publicului dreptul la informare, că sunt prelucrate în scopuri statistice ori de arhivare, că sunt prelucrate pentru îndeplinirea unei obligații legale ori că le prelucrăm pentru constatarea sau apărarea unui drept în instanță.

Dreptul la rectificarea datelor – art. 16 GDPR. Îți permite să obții de la noi rectificarea sau completarea datelor cu caracter personal inexacte care te privesc.

Dreptul la restricționarea datelor – art. 18 GDPR. Este un drept cu caracter temporar. În unele situații, între momentul în care, spre exemplu, luăm decizia de a șterge anumite date (nu mai avem nevoie de datele cu caracter personal în scopul prelucrării) și ștergerea efectivă a datelor, ne trimiți o cerere prin care te opui ștergerii, motivând faptul că ai nevoie de aceste date pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept in instanță. Ca urmare a unei astfel de solicitări, vom “îngheța/bloca” datele oprind prelucrarea lor.

Dreptul la portabilitatea datelor – art. 20 GDPR. Ai dreptul de a primi datele cu caracter personal care te privesc și pe care le-ai furnizat operatorului (care le prelucrează în temeiul unui contract ori în temeiul consimțământului tău, prin mijloace automate) într-un format structurat, utilizat în mod curent și care poate fi citit automat și ai dreptul de a transmite aceste date altui operator, fără obstacole din partea noastră. Cu alte cuvinte, datele personale îți vor fi oferite, într-un format structurat, pentru ca tu să poți decide dacă le descarci sau, dimpotrivă, dacă le trimiți unui alt operator.

Dreptul la opoziție – art. 21 GDPR. Ai dreptul de a te opune, spre exemplu, prelucrării datelor tale personale, atunci cand acestea sunt prelucrate în scop de marketing direct. Nu uita ca ai posibilitatea de a ne solicita lista newsletterelor la care ești abonat și te poți dezabona din fiecare email de la noi.

Dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care privesc persoana vizată sau o afectează într-o măsură semnificativă.

Dreptul de a depune o plângere la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal. B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector1, codpoștal 010336, Bucuresti, Romania,+40.318.059.211/+40.318.059.212, [email protected]

 

Ce facem cu datele tale, cine are acces la ele, care sunt companiile terțe cu care lucrăm și care au acces la datele tale (scopul pentru care ajung aceste informații la terți, restricții)

Folosim datele personale furnizate de utilizatori în temeiul furnizării unui serviciu la standarde înalte de calitate, pentru a afișa site-urile noastre și toate funcționalitățile lor în mod corect pe toate dispozitivele de pe care sunt accesate (pentru acest temei necesar folosim date anonimizate). În urma consimțământului tău îți furnizăm comunicări din partea colaboratorilor și clienților noștri atent gândite și alese în baza profilului tău cu respectarea standardelor stabilite de asociațiile care reglementează bunele practici privind publicitarea online. Folosim datele tale în temei legal conform legislației în vigoare dacă vei alege să cumperi vreunul din serviciile noastre. Folosim datele tale pentru a îți putea organiza participarea în cadrul evenimentelor noastre (transmiterea de informații relevante, program, comunicări legate de bunul mers al evenimentelor, confirmarea participării).

Datele tale personale sunt folosite numai pentru scopurile menționate mai sus și sunt dezvaluite terților menționați mai jos. Rivamamaia.ro a întreprins toate eforturile pentru a lucra cu terți care respectă noul Regulament de protectie a datelor personale și va face o verificare constantă că acești terți respectă prevederile acestui regulament.

Datele tale personale sunt administrate intern (baze de date generale ale site-urilor, baze de date abonați, baze de date participanți evenimente, baze de date utilizatori cumpărători ai serviciilor noastre cu plata – de ex WSPRO, CRMuri interne, sistem de facturare) pentru furnizarea serviciilor noastre și în temei legal pentru situațiile guvernate de codul fiscal în vigoare. La bazele de date interne au acces angajați autorizați, care au primit instruirea necesară pentru respectarea securității bazelor de date, din departamente tehnice, de marketing sau de contabilitate.

Terții care au acces la datele tale personale sunt împărțiți în mai multe categorii. Vei găsi mai jos acele categorii și temeiul transferului. Accesul către terți (mai puțin către autorități sau instituții) este guvernat de un contract care cuprinde prevederile legate de protecția datelor personale și respectarea noului Regulament GDPR.

împuterniciți – acele companii care ne furnizează produse și servicii – agențiile de media și clienții care desfășoară campanii de publicitate pe site-urile noastre; agențiile de studii de piață pe care le folosim în scopuri proprii rivamamaia.ro de analiză; companiile care ne ajută tehnic să îți oferim servicii de înaltă calitate (în scopul de monitorizare, de analiză, de marketing). Tot împuterniciți sunt considerați furnizorii de tehnologia informației sau de telecomunicații.

Terții care ne furnizează servicii contabile, legale, autoritățile și instituțiile publice, auditorii și alți consultanți externi care pot avea nevoie de acces la informații sau date pentru furnizarea serviciilor lor.

Rivamamaia.ro nu va dezvălui, nu va vinde, nu va închiria datele tale personale unui terț care nu este menționat de noi în acești termeni sau fără acordul tău expres (consimțământ liber exprimat) dacă este cazul. Toți terții menționați în acești termeni sunt supuși respectării noului Regulament GDPR și relația noastră cu ei este guvernată de un contract și de un acord de confidențialitate și securitate.

 

Cum ne protejăm și ce măsuri de securitate am implementat pentru a îți apăra datele personale

In cadrul rivamamaia.ro avem o echipă de profesioniști și furnizori cu experiență în protejarea serverelor noastre. În acest sens am indeplinit toți pașii necesari pentru a avea cel mai inalt nivel de securitate – locație acreditată și securizată pentru găzduirea serverelor, proceduri pentru acces, programe antivirus și pentru detectarea atacurilor.

In cadrul rivamamaia.ro am implementat proceduri sigure pentru protejarea datelor tale, atat de natura organizatorică, cât și tehnică, inclusiv criptarea parolelor, anonimizarea informațiilor folosite în temeiul funcționalităților site-urilor noastre, certificate SSL.

 

Cum ne poți contacta

Ne poți contacta cu întrebări legate de protecția datelor tale personale și cu orice solicitare privind exercitarea drepturilor tale menționate la capitolul Drepturi folosind căile de mai jos:

Prin email la adresa [email protected] 

Prin curier sau poștă la adresa Bulevardul Mamaia, Statiunea Mamaia, zona Cazino Sud 

900001 Constanta

Prin telefon la numărul 0742. 709.709

 

Datele noastre complete:

S.C. Plaza Events Srl

Sediul social: CONSTANTA, STR. PESCARILOR, NR.26, LOT 1, CAMERA 2, BL. MZ11, ET. P
C.U.I: RO30406621
Nr. inregistrare Registrul Comerțului: J13/1460/2012

Termenul legal în care poți primi un răspuns din partea noastră este de 30 zile calendaristice.